Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Fire tips til at få organiseret garagen

Jeg læste en fantastisk blog, som jeg bare må dele med Jer.

Der er mange, som har et synderligt rod i deres garager og ofte kan det være svært at få ryddet op, men i stedet for bare at kaste cyklen ind og lukke døren før du bliver stresset, så brug nogle (eller alle) tips til at få styr på rodet – en gang for alle!

1. Genbrug dine syltetøjsglas

De er perfekte beholdere til alle dine skruer / søm / småting. Skru låget fast i en hylde – så de er væk fra arbejdsbordet og de falder ingen steder. Samtidig er det nemt at overskue, hvad du har og mangler.

2. Har du mange bolde i garagen?

Så brug elastikker til at holde dem på plads – det gør det nemt for børnene at lægge dem på plads igen,når de er færdige med at lege.

3. Hæng dine cykler fra loftet

Så er det også lettere at få cyklen ud, hvis den er bagerst.

4. Plantekasser kan bruges til andet en planter

De er perfekte til opsamling af dåser / klude / handsker etc. De er smalle, så tingene ikke bliver væk og så er de lige til at hænge på væggen.

Vil du have mere inspiration?

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent