Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Råd & vejledning hvad du skal undgå​

Jeg tror, at vi alle har prøvet mindst en af fejlene i vores søgen efter vores perfekte hjem.

Jeg er ihvertfald skyldig i #1 – vi købte en hamrende dyr dansk design sofa i rødt læder (ja, det var i 90-erne. Den var stram, lav ryg og hamrende flot – men vi endte altid med at sidde i den gamle sovesofa, som vi ikke nænnede at skille os af med – for den var bare SÅ behagelig at sidde på!

Vi endte med at sælge den røde lækre sofa og jeg indså, at ligesom med sko, så er det ikke alle stiletter du kan gå i. Du kan lige så godt indse det med det samme.

1. Møblet som bare er så flot, men upraktisk og ikke mindst ukomfortabelt

Hvis du ikke kan slappe af, når du bruger/kigger på det, så er det ikke møblet for dig

​​

2. Vægfarven, du ikke fik testet

Før du fik malet hele væggen – og nu står du med en farve, som slet ikke ligner farveprøven fra butikken. Mal en ca. 1 kvadratmeter på væggen før du ‘committer’ dig. Farven skal tørre ordentligt og helst have to gange.

​​

3. Livstils-impulskøbet

Du kender det godt, det der med at købe noget man elsker idéen om, men det bare ikke holder i virkeligheden. Jeg nævner i flæng: Motionscyklen, som skal stå i stuen, for så kan du se fjernsyn, mens du motionerer. Det store TV i soveværelset, selvom du aldrig ser det, fordi du foretrækker at læse. Den store hængekøje i haven, selvom du dårligt kan komme hverken i den eller ud igen osv. Køb efter den livstil du har nu – ikke den du håber at få.

4. ​Det hurtige fix

Hvis du nu køber denne stol, så har du også penge til ferien – men når du ender med at fortryde, så skal du alligevel ud og købe den rigtige stol. Jeg indrømmer – jeg er også faldet i den fælde – og jeg ærgrer mig hver gang! Vent – hvis du ikke er helt sikker i din sag – det er langt billigere!

​​

5. Det über moderne valg

Det var bare helt fantastisk i boligmagasinet, men det ser bare helt forkert ud i dit hus. Tænk altid på, præcis hvor du vil placere din nyerhvervelse i dit hjem – passer det ind? og føles det rigtigt?

​​

6. Gør-det-selv projekter

Gør-det-selv projekter som burde være overladt til de professionelle – jeg tog denne med, selvom jeg i bund og grund er total fortaler for at prøve alting selv først – men det er ligeså meget fordi jeg elsker processen i at skabe noget med hænderne. Ja, nogle gange er det mere heldigt end andre, men jeg ville hade at stoppe, også selvom det så flottere ud på Pinterest.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent