Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

De sidste detaljer før fremvisningen​

Så nu er dit hjem endelig klar til dine fremvisninger. Møblerne står flot, der er gjort rent og det hele ser perfekt ud.

Men – før du lukker de første købere ind (eller mægleren) så tjek lige, at du ikke har misset de små detaljer – for de kan være tungen på vægtskålen.

Udskift din dørmåtte

Hvis den er gammel, slidt eller beskidt. Det er det allerførste din køber ser, så den skal være ren og pæn. I samme omgang – vask din hoveddør!

Udskift dine elpærer

Udskift dine elpærer, hvis de er gået. Men – du skal også udskifte dine sparepærer med almindelig elpærer. Ja, jeg ved godt, at det ikke er særligt populært at sige i disse ‘grønne’ tider, men hvis du vil beholde dine sparepærer, så tænd dem allesammen i god tid. En køber venter ikke 30 sekunder på, at lyset kommer. Det giver et dårligt indtryk, hvis dit hus er halvmørkt på grund af dine sparepærer. Dit hjem skal fremstå lyst og venligt.

Tøm skraldespanden

Gå en runde i huset og tøm alle skraldespande. Der må ikke stå noget og lugte. Vask også skraldespanden i køkkenet, hvis det er nødvendigt.

Tilpas temperaturen

Målet med din fremvisning er selvfølgelig at dine købere skal elske dit hjem. De skal føle sig tilpas og må hverken fryse eller svede. Jo længere tid de bliver, jo større sansynlighed er der for, at de køber.

Luk lyset ind

Jeg har set mange fremvisninger med gardiner foran vinduerne, eller persienner, der ikke er trukket helt op. Det er især vigtigt i denne mørke tid. Ud over at de lukker det sparsomme lys ude, så ser det også rodet ud. Husk også snorene på persiennerne – de hænger tit og roder.

Få styr på dine kabler

Der findes så mange måder at få styr på kablerne på. De kan gemmes i fodpaneler, kabelbakker, kasser osv. Det ser meget lidt attraktivt ud med en ormegård under fjernsynet.

Dobbeltjek at der ikke er grimme lugte i dit hus

Den bedste duft er duften af renhed. Luft ud for madlugte, kattebakker, tunge parfumer, indelukkethed og så videre.

Sidst men ikke mindst….

Tænd stearinlys og ild i pejsen. Vent på mægleren, hvis du har stearinlys tændt. De hygger og varmer og sætter den hyggeligste stemning.

Held og lykke med dit boligsalg. Hvis du har brug for boligstyling, er jeg altid klar på en snak!

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent