Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Forkort liggetiden med boligstyling & få færre prisnedslag​

2013 har været et helt fantastisk år for mig. Men hvordan er det så gået? Sælger de? Gør det overhovedet en forskel?

​Jeg har haft så mange sager igennem, at jeg endelig kan lave lidt statistik på ‘mine’ boliger – og svaret er et rungende JA!​​

Her er et lille udpluk af ‘mine’ boliger:

Villa i Greve, SOLGT på 37 dage!

Gennemsnitsliggetid i 2670: 165 dage (på villaer i følge boliga.dk)

Andelslejlighed i Valby, SOLGT på 9 dage!

Gennemsnitsliggetid i 2500: 94 dage. (på andelslejligheder i følge boliga.dk)


​Villa i Roskilde, SOLGT på 47 dage!

Gennemsnitsliggetid i 4000: 222 dage. (i følge boliga.dk)

Kender du også nogle, som har problemer med deres boligsalg?

Giv dem et praj om Busy Bees, så skal jeg gøre mit absolut bedste for at hjælpe dem. Du kan fange mig på birgitte@busybees.dk og 5350 2890.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent