Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skal dit badeværelse være mere luksuriøst?

Jeg er sikker på, at du elsker din lejlighed med alt der hører med – måske med undtagelsen af det lille badeværelse. Det kan være svært at se, hvordan det nogen sinde skal komme til at ligne de skønne rum, man ser i Bo Bedre Magasinerne.

​Det positive er selvfølgelig, at det ikke behøver at koste en formue at opfriske et så lille rum. Her er et par hurtige tips, som forhåbentlig kan få gang i inspirationen:

​​​

Start med et farvevalg

Den gamle regel siger, at mørke faver lukker rummet og gør det mindre – men jeg siger – blæs på alle reglerne og gør noget nyt! Tænk på, at alle badeværelser i Københavnske lejligheder minder så meget om hinanden – vil det ikke være skønt at skille sig ud med en mørk farve? Jeg synes, at det er SÅ flot!

Og hvis du synes, at det bliver for meget på alle væggene, er det også flot med en endevæg med sorte metro-fliser.

​Opbevaring er et andet problem på små badeværelser. Det kan godt virke lidt bastant med lukkede skabe. Hylder virker lettere – men du behøver ikke at bruge de traditionelle Ikea-hylder. Skab dine egne. Som f. eks. disse gamle vinkasser her – eller et gammelt skab.

Hvis der er bordplads på badeværelset, kan du lige få de sidste ting på plads, så du føler dig i zen. Det hygger nemlig så meget.

Her er lidt idéer til bordpladen:

  • Glas med små sæber, lys etc​
  • Kurve med håndklæder
  • Bakker med lys

Der er masser af muligheder – og det er de sidste detaljer, der gør hele forskellen.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent