Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Giv dit hjem en opfrisker og få de naturliger farver frem!​

Trænger du til lidt kulør på dit hjem?

Hvis du ikke føler dig klar til at male vægge og lofter er der mange andre måder at gøre dit hjem lækkert med farver. Hvad enten du ønsker at sælge eller blive boende, så er her nogle idéer til hvordan du kan forny dit hjem med farver:

Kunst

Kunst over sofaen eller på en væg for sig selv er fantastiske farveklatter. Her er mit tip – hvis du hænger kunst over et møbel, må det ikke være bredere end møblet, det hænger over f.eks. sofaen. Som en tommelfingerregel bør det være omkring 75 % så bredt som sofaen. Brug din kunst som referencepunkt, når du vælger de resterende farver i rummet.

Puder og plaider

I mit arbejde som boligstylist er det altid puderne, som giver den største effekt. Praktiske og stilrene puder er to af mine yndlingsting, når jeg styler. De oser af hygge og kan puste liv i selv den kedeligste sofa. Vælg et par farver fra dit kunstbillede og find så print og mønstre i samme farvepalet. Jeg foretrækker puder med fjer i modsætning til kunststof – de er lidt dyrere, men giver en hel anden følelse.

Møbler

Der er så mange muligheder, når det kommer til møbelstoffer! Det kan godt være lidt af en jungle at finde den rigtige butik, det rigtige møbel eller købe et gammel, som kan males. Hvis du er modig, er det så flot at bruge farve på store møbler som sofaen! Hvis det ikke lige er dig, så brug farve på mindre møbler som stole, sofaborde eller puffer. Det kan fuldstændigt ændre et rum, hvis farverne er brugt rigtigt!

Tæpper

Glem ikke gulvene! Det rigtige tæppe i den rigtige farve binder det hele sammen. Samtidig er der noget skønt over tæpper – de hygger, de bløder op på et stramt design og de er flotte under sofaborde og som løbere på trægulve. Du kan både bruge tæpper som kontrastfarve og som komplimenterende farve alt efter hvilken stil du går efter.

Blomster

Hvis du er mere konservativ, så er en vase med friske blomster altid et stilsikkert valg. Du kan stort set vælge, hvad du vil. Grene, blade, korn og vilde blomster er alle flotte på et spisebord. Jeg har også brugt dunhammere i gulvvaser med stor success.

Dekoration og tilbehør

Farverige vaser, iøjefaldende dekoration og lækre lamper er alle fantastiske måder at få mere farve ind i et rum. Koordinér dine billedrammer eller kunst i dit farvevalg og husk også stearinlys, fade, figurer og vaser.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent