Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Er det svært, at overskue hverdagen med en bolig til salg?​

Jeg har tit oplevet når jeg har været ude og boligstyle, at hverdagen kan være hård. Her kan du læse om gode råd til, at holde boligen pæn og ordentlig i den travle hverdag.

Fjern alle de overskydende ting i dit hjem

Alle de ting, som du ikke længere ser – dem med støv på, der ligger oven på dine skabe, bag møblerne, stoppet under senge og presset ind i din reol. Vi har (næsten) alle sammen lidt rod her og der. Få det ryddet op, før du sætter din bolig til salg. Det eneste køberne ser er, at du ikke har plads nok i din bolig og det kan skræmme dem.

Få dig en junk-skuffe

Køb en kurv, en kasse, ryd en skuffe, så du har et sted at gemme de sidste ting før en fremvisning, såsom posten, avisen, magasiner, osv.

Fjern ekstra legetøj

Kig kritisk på børnenes værelser, inden du sætter boligen til salg. Mange børn har for meget legetøj. Deres værelser bugner af store ting, som tager al gulvpladsen og får rummet til at se mindre ud. Se om de store ting kan sættes på et ekstern lager i salgsperioden. Selvfølgelig skal der være plads til de små, så sørg for at hvert barn har plads til at rydde deres legetøj op før en fremvisning, uden at skulle presse det ind på en i forvejen alt for fyldt reol. Brug kurve, kasser etc, som let kan gemmes væk.

Kurve til dine toiletting

Dine personlige toiletting har meget lidt interesse for køberne. De vil se rummet som en helhed og ikke dine tandbørster og barberskum. Ryd en hylde under vasken, hvor du kan sætte en kurv med dine daglige toiletting. Så er samtidig let for dig at sætte den væk hver dag.

Luk lyset ind

Husk altid at åbne alle gardiner og luk lyset ind. Hvis du har sparepærer, så tænd dem alle i god tid før en fremvisning. Der er ikke mange købere, som vil vente på, at lyset bliver helt skarpt.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent