Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nu er hele huset klar til salg!​

Når tiden kommer til at sælge dit hjem, er en investering i en boligstylist dit bedste våben, hvis du skal skille sig ud fra mængden af 2v’ere til salg.

Da sælger ringede til mig fortalte hun mig, at hun aldrig brugte dette smukke rum. Hun kunne ikke se potentialet i værelset, så det blev primært brugt som opbevaring. Ejendomsmægleren anbefalede hende at ringe til en boligstylist.


For at tiltrække den rigtige køber er det vigtigt, at hele huset går op i en højere enhed og er i harmoni. Især med et stort rum som dette – for hvis sælger ikke kan sælge rummet, er der en stor risiko, at køber ikke kan lægger et bud ind.


Det er et fantastisk rum med masser af lys og højt til loftet. Sælger udskiftede det triste tæppe med et lækkert trægulv og jeg gik på opdagelse i resten af huset. Jeg fandt møbler, tæpper, puder og pynteting, som jeg brugte i min styling. Rummet er nu et moderne ‘herreværelse’/spillerum.

Se før- og efterbillederne her:

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent