Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Jeg vil hygge, vil jeg!

Jeg ved ikke, hvordan du kommer igennem den mørke tid – men jeg agter at pakke mit hjem ind i lækre ting.

Jeg faldt helt tilfældigt over Nordhjem i dag og sikke en oase af hygge. Jeg er konstant på udkig efter nye tendenser og ‘must haves’ til mine kunder (og mig selv) og jeg er VILD med Nordhjem! I år handler alting om at bringe naturen indenfor. Bark, træ, papir, pels, ædelmetaller (især bronze). Som f.eks disse fade – de vil pynte på ethvert stuebord

Her er min hitliste, når det kommer til julepynten. Jeg er lidt træt af plastiknisser, nu skal jeg have julepynt, som pynter helt ind i januar

Men – der er nu også dejligt at lave noget selv: Jeg bor selv på landet og elsker de flotte farver på bladene i øjeblikket. Har du også lyst til at samle dem sammen og tage dem med indenfor? Det er så nemt at behandle bladene, så de beholder de skønne farver: Saml dem sammen.

Læg et viskestykke på bordet med et stykke poly papir på (det som slagterne bruger til kød). Spred bladene ud ovenpå, men pas på at de ikke overlapper. Slut af med et nyt stykke poly papir og stryg det hele. Voksen trænger ind i bladene og bevarer dem.​

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent