Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Benyt dig af virtuel styling, når du hurtigt skal indrette din bolig

Virtuel styling vinder indpas i Amerika og England. Det bruges især i showrooms af nye boliger, men kan også sagtens bruges i salgsøjemed.

​Jeg, som boligstylist, vil selvfølgelig altid opfordre til at leje rigtige møbler, så boligen ligner den på nettet, når dine købere kommer ud og ser den, men nogle gange kan det være svært at finde et godt udlejningsfirma.

Virtuel styling er et (billigere) alternativ til møbelleje. Det kan bruges til at gøre din bolig mere interessant for køberne, end hvis den står tom. Jeg vil så foreslå, at der printes store plancher med de virtuelle møbler, som så hænges op i de enkelte rum. Det vil gøre det lettere for dine købere at se potentialet i rummet.

Se det virtuelle billede her samt mit stylede rum (med rigtige møbler). Det giver et godt overblik over, hvordan det ser ud for det er meget sammenligneligt.

Hvis virtuel styling er noget for dig, så ligger priserne på:

  • 1300 kr. for det første billede (første værelse)
  • 900 kr. pr. rum efter det første.
Priserne er inkl. moms.


Typisk vil man virtuel style et soveværelse, spisestue og stue – alt efter boligens størrelse.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent