Boliginspiration og tips – lige til at bruge

Derfor er boligstyling en god investering!

Når tiden kommer til at sælge dit hjem, er en investering i en boligstylist dit bedste våben, hvis du skal skille sig ud fra mængden af 2v’ere til salg. Konkurrencen på boligmarkedet er hård og hvis din bolig ikke er knivskarp, når du starter salget, kan det være svært at komme hurtigt i mål.

Toplækker boligstyling på Studiestræde i København

Smuk kunst fra Lise Højer dannede rammerne i denne kæmpe entre i København. Der er noget helt luksuriøst over at 'spilde' så meget plads på et galleri. Det var en stor lejlighed som kunne bære en 'galleri'-gang. Det viste køberne, at her er plads nok til den kræsne køber.

Kunst i boligstyling

Kunst spiller en stor rolle i boligstyling og i hvilken som helst anden indretning af boliger. Her er et par eksempler på, hvordan jeg bruger kunst.

Boligtrends for sommeren

Sommer betyder jordbær! Det gør den ihvertfald for mig. Jeg ville bare ønske, at der var en lettere måde at holde dem på og derfor blev jeg så begejstret, da jeg så minigardens vertikale haver. De er SÅ fine. Se mere om dem og andre sommertrends her.

Prisnedsættelse bør ALDRIG være 1. prioritet!

Ring til en boligstylist før du siger ja til en prisreducering! I sidste uge blev jeg kontaktet af en sælger, som havde et hus til salg i Nordsjælland. Han boede der ikke længere men boligen var fortsat delvis møbleret. Den havde stået til salg siden efteråret uden den store interesse. Læs mere....

Seks tegn på at du skal ringe til en boligstylist!

Når det er tid til at sælge din bolig, kan den rigtige boligstylist gøre processen lettere og stressfri for dig og din familie. Hvis du er usikker på, om en stylist er noget for dig, så læs mine 6 tegn på, hvornår det er på tide at tage telefonen og ringe efter en professionel boligstylist.

Det bedste fra NorthModern 2015

Jeg var forbi Northmordern og samle inspiration - og jeg skal love for, at der var nok at komme efter. Det summede af kreativitet og masser af energi. Som stylist ser jeg altid mere på tilbehøret end på møblerne, for man kan gøre så uendeligt meget med den rigtige dekoration.

De sidste detaljer før fremvisningen

Så nu er dit hjem endelig klar til dine fremvisninger. Møblerne står flot, der er gjort rent og det hele ser perfekt ud. Men - før du lukker de første købere ind (eller mægleren) så tjek lige, at du ikke har misset de små detaljer - for de kan være tungen på vægtskålen.

busybees-telefonnummer-2