Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Få hjælp af en professionel indretningskonsulent & få dit drømmehjem!

​Vi kan hjælpe dig med at style dit hjem, så det passer præcis til din personlige stil og dine behov. Når du får en af vores indretningskonsulenter ud, vil vi altid sørge for, at indretningen bliver både funktionel, personlig og stilren.

Vi kan hjælpe dig med indretning af et eller flere rum, eller måske indretning af hele dit hjem.

Priser for indretningskonsulent​​

​Et almindeligt stylingbesøg koster 2.500 kr.

Timeprisen efter stylingbesøg er 

850 kr. inkl moms

Klippekort løsning. Prisen er 7.500 kr. for 10 klip

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Vores indretningskonsulent kan hjælpe dig med indretning af soveværelse

“ Et af de rum, som en indretningskonsulent kan hjælpe med at indrette, er soveværelset. Det er et rum som mange glemmer lidt, da det selvfølgelig oftest bare bruges til at få en god nattesøvn.

En indretningskonsulent fra Busy Bees, kan hjælpe dig med at få mere liv ind i soveværelset, mens indretningen stadig holdes rolig og afstressende. ”

Se nogle af vores udførte cases her →

Sådan foregår første besøg med din indretningskonsulent

  1. Sammen gennemgår vi din bolig
  2. Vi spørger ind til dine drømme og ønsker
  3. Vi taler om hvilke farver der skal være gennemgående
  4. Efter besøget vil du få en plan for vores samarbejde​​

Efterfølgende vil vi gå i gang med at finde møbler og tilbehør der passer til dit hjem. Du skal derefter tage stilling til om:

Om du vil betale Busy Bees for at finde tingene eller om du vil betale for rådgivningen og selv finde det du ønsker.​

 
 
Jeg kunne godt tænke mig råd til:





Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få hjælp af en indretningskonsulent til indretning af stue

​Trænger din stue til nyt liv, så kan vores indretningskonsulent hjælpe dig. Stuen er et af de rum som vi tilbringer mest tid i og som danner samlingspunkt for familien, både til hverdag og fest. Derfor skal stuen indrettes så den passer til mange forskellige formål.

Vores indretningskonsulent kan hjælpe dig med at style din stue, så den opfylder alle dine behov. Sammen finder vi farverne og stilen som du synes om, så du får en personlig indretning.

"Det kan gøre en verden til forskel at få opdateret indretningen, og du vil opleve at rummet føles mere i balance og vil give dig fornyet energi. Du får lyst til at tilbringe mere tid i rummet og vil glæde dig til at krybe i seng hver aften."​

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent