Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Boligstylist der skaber hygge og varme i boligen

Styling af boliger for private, boligselskaber og ejendomsmæglere

Hos Busy Bees har vi specialiseret os i boligstyling for blandt andet private boligejere, der ønsker at få hjælp til at sælge deres bolig, boligforeninger, ejendomsmæglere og andre former for erhverv. Vi styler også mange projektboliger til skarpe priser. Vi arbejder som boligstylist for kunder i landets største byer såsom København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Gør din bolig salgsklar med boligstyling

Har din bolig været til salg længe, eller ønsker du at få den solgt hurtigt, så kan vi hos Busy Bees hjælpe dig med indretningen af din bolig. Mangler du inputs til, hvilke forbedringer der skal til for at gøre din bolig salgsklar, så hyr en boligstylist i dag.

Book vores boligstylist, før salg og få solgt din bolig hurtigere!

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Hvorfor få besøg af en boligstylist?

“Det kan godt være svært at få et overblik over, hvad der skal til for, at din bolig præsenteres bedst muligt, når den skal sælges.

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, særligt når det kommer til indretning. Det kan derfor godt betale sig at få besøg af en objektiv boligstylist, der kan fortælle dig præcis, hvor dine indsatsområder bør være.”

Se nogle af vores udførte cases her →

Sådan foregår det, når vi styler din bolig:

  1. ​​Vores boligstylist kommer ud til dig og tager et 360 graders kig på din bolig
  2. Ud fra gennemgangen af din bolig udarbejdes en liste med forbedringsforslag, som du enten selv udfører, eller som du booker hjælp til fra en af vores boligstylister
  3. ​Når du er kommet gennem listen, aftaler vi, hvornår det vil passe, at vi kommer forbi og styler boligen. Vi tager vores stylingsting med (hvad vi nu synes, at der skal til)
  4. ​Jason, som er Busy Bees boligfotograf, fotograferer derefter boligen
  5. ​Han laver også plantegning og evt. mastebilleder
  6. Billederne og plantegning bliver sendt til dig via WeTransfer, så du har en samlet pakke at give videre til din ejendomsmægler (eller beholde selv, hvis du selv står for salget).

Står din bolig tom ved salg?

​En tom bolig kan være svær at sælge, når den står helt kold og følelsesforladt. Det sender de helt forkerte signaler og får ikke den hjemlige følelse frem hos køberen. Samtidig ser mange købere det som en sikker måde at få sænket den endelige pris på – ”for sælger må være desperat, når de har to huslejer”.

En boligstyling fremhæver derimod de bedste vinkler i boligen. Der kommer nok møbler ind i rummet til, at der ser varmt og hyggeligt ud, men ikke så mange, at det lukker rummet.

En boligstyling gør at køberen føler sig velkommen og et positivt indtryk øger chancerne for, at de giver et bud. Der skal være noget ved boligen, de husker, når de er videre på næste fremvisning. Det er dét Busy Bees boligstyling leverer

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent