Boligstylist

Bestil en boligstylist i dag

Har din bolig været til salg længe eller ønsker du den solgt hurtigt, så kan Busy Bees hjælpe dig med indretningen af din bolig. Mangler du inputs til hvilke forbedringer der skal til for at gøre din bolig salgsklar, så hyr en boligstylist i dag.

Sådan foregår det, når vi sender en boligstylist ud…

5
Jeg kommer ud til dig og tager et 360 graders kig på din bolig.
5
Ud fra gennemgangen af din bolig, udarbejder jeg en liste med forbedringsforslag, som du enten selv udfører, eller booker hjælp til fra en af vores boligstylister.
5
Når du er kommet gennem listen, aftaler vi hvornår det vil passe, at vi kommer forbi og styler boligen. Vi tager vores stylingsting med (hvad vi nu synes, at der skal til).
5
Jason, som er Busy Bees boligfotograf, fotograferer derefter boligen.
5
Han laver også plantegning og evt. mastebilleder.
5
Billederne og plantegning bliver sendt til dig via WeTransfer, så du har en samlet pakke at give videre til din ejendomsmægler (eller beholde selv, hvis du selv står for salget).

Hvorfor få besøg af en indretningskonsulent?

“ Det kan godt være svært at få et overblik over hvad der skal til, for at din bolig præsenteres bedst muligt, når den skal sælges.

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, særligt når det kommer til indretning. Det kan derfor godt betale sig at få besøg af en objektiv boligstylist, der kan fortælle dig præcis, hvor dine indsatsområder bør være. ”

Står din bolig tom ved salg?

Book vores boligstylist, før salg og få solgt din bolig hurtigere

En tom bolig kan være svær at sælge, når den står helt kold og følelsesforladt. Det sender de helt forkerte signaler og får ikke den hjemlige følelse frem hos køberen. Samtidig ser mange købere det som en sikker måde at få sænket salgsprisen på. “For sælger må være desperat, når de har to huslejer”. En boligstyling fremhæver derimod de bedste vinkler i boligen. Der kommer nok møbler ind i rummet, til at der ser varmt og hyggeligt ud, men ikke så mange, at det lukker rummet.
Vil du se eksempler på mine møbleringer?
Så se mere her
“ En boligstyling gør at køberen føler sig velkommen og et positivt indtryk øger chancerne for, at de giver et bud. Der skal være noget ved boligen, de husker, når de er videre på næste fremvisning. Det er dét Busy Bees boligstyling leverer 
Smukkeste villa i Gl. Holte

Smukkeste villa i Gl. Holte

Klik her og se alle boligcasesStråtækt idyl i HolteVi elsker charme og hygge hos Busy Bees og det fik vi virkelig i overflod på denne skønne bolig i Gl. Holte. Vi har gjort meget for at komplimentere boligen og få charmen frem i stylingen også. Det var vigtigt at lave...

Styling af et-plans villa i Greve

Styling af et-plans villa i Greve

Klik her og se alle boligcasesIndretning af nyrenoveret bolig tæt på vandetI denne case stylede vi en lækker et-plans villa i Greve. Villaen er nyrenoveret og helt klar til indflytning. Den skønne beliggenhed tæt på vandet, skabte inspiration for indretningen af denne...

Styling for developer på Nørrebro

Styling for developer på Nørrebro

Klik her og se alle boligcasesNyrenoveret tørreloft med rustikke træbjælker i lækker kvalitet En af vores faste kunder har endnu en gang valgt at lade Busy Bees stå for stylingen af en ny bolig. Denne gang med adresse på tjekkede Nørrebro. Denne skønne perle er et...