Boligtrends for sommeren

Har I også hørt om sommerens lækreste design? Ja, det er altså hverken House Doctor eller Hay. Næ – det er noget helt andet…. Det er jordbær! Helt almindelige danske jordbær – det bliver da ikke bedre end det, vel? Jo, såmænd. For disse jordbær kan sidde i en lodret plantevæg, så nu kan du have friske jordbær – også selvom du bor i lejlighed – det er da lækkert ikke?

Lotte fra Minegarden er hjernen bag. Det er det lækreste design og jeg er helt skudt i det. Se selv mere her: Jordbær på min altan.

Jeg er slet ikke færdig med pasteller. Kan slet ikke få nok af den sarte pudderrosa lænestol fra House Doctor. Den vil pynte i mit hjem og give et løfte om sommer og sol (nok fordi næsten har samme farve som guf – som minder mig om varme sommerdage ved stranden)

Nu handler foråret og den spæde sommer jo selvfølgelig om grønne friske planter og blomster, men jeg synes du alligevel at dette lille træ fra House Doctor har sin berettigelse i mit hjem. Det er fin blanding af sødt og råt. Synes du ikke?

Men på mine vægge må der godt være grønt. Har du set de nye plakater fra Hagedornhagen? Sæt dem sammen i et galleri, men tilføj lidt ekstra, så det hele ikke handler om grønne planter (hvor skønt det end er)

Vissevasse fortsætter med at begejstre med deres plakater i lækre pastelfarver. Personligt vil jeg gerne have hele striben – se dem her.

Kilder:

http://minigarden-danmark.dk/

http://www.roomsa.dk

http://www.designfund.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

busybees-telefonnummer-2