Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Styling af lækker projektbolig ved Engholmene

Ved denne boligstyling var vi så heldige, at få love til at arbejde med denne lækre projektbolig for NPV på Engholmene. Lejligheden havde i sig selv et nyt og strømlinet design, med lys, luft og mange hvide overflader. Udfordringen var derfor, at få skabt et hyggeligt og hjemligt miljø i lejligheden.

Det lykkedes ved at indrette med bløde møbler, naturmaterialer og organiske farver, som supplerer de skarpe linjer på bedste vis, i denne nye lejlighed. Det gennemgående tema blev en fin grå farve, som var med til at give lejligheden et mere blødt udtryk. Her havde materialer også meget at sige, idet den bløde velour, og naturmaterialer som træ, er med til at skabe hygge i boligen

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent