Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Styling af moderne bolig på Lyngholm

Denne smukke bolig var en af mange projekter, som vi har indrettet for NPV. Denne gang fik vi fornøjelsen af at indrette en skøn nybygget tre værelses lejlighed, med beliggenhed på Lyngholm tæt på Engholmene. Med sin centrale beliggenhed, blandt andre lækre nybyggede boliger, var det oplagt at give denne bolig en moderne og enkel stil.

Lejligheden her har skønne gulv-til-loft vinduer, som bringer masser af lys ind i rummene. Derudover var der med de hvide vægge og lyse gulve, rig mulighed for at skabe et personligt islæt gennem indretningen.

De gennemgående elementer i denne bolig blev de fine grå velour møbler, samt gyldne farver i møblernes enkle metal detaljer. Indretningen blev holdt med lette møbler, for at bevare den moderne stil. Hyggen blev inviteret indenfor med få udvalgte orientalsk inspirerede elementer, holdt i de grålige toner.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent