Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Styling af skøn nybygget villa til børnefamilien

Dette indretningsprojekt omhandlede en skøn nybygget villa, i Sabro ved Århus. Villaen var en del af 4. etape af kædehuse, som det århusianske investeringsfirma IMBRO A/S står bag.

I denne bolig var formålet at vise børnefamilier, hvilket lækkert område de havde mulighed for at flytte ind i. Derfor skulle indretningen være attraktiv for netop familier, som ønskede at flytte ind i et børnevenligt område. Boligerne er nye og vedligeholdelsesfri og indretningen skulle derfor passe ind i den moderne og rene stil.

Vi stylede blandt andet tre soveværelser – et master bedroom og to børneværelser. Vi holdt stilen simpel, men hyggeligt hele vejen igennem, for at skabe en hjemlig følelse for interesserede børnefamilier. Med levende lys, tæpper, plaider og grønne planter, supplerede vi den enkle indretning og skabte liv, hygge og plads til samvær.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent