Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Styling af nybygget bolig i Kongerækkerne

I april 2019 havde vi hos Busy Bees æren af, at style denne skønne projektbolig, til et Home projektsalg. Boligen er en del af et projekt af 21 boliger, fordelt på både lejligheder og store rækkehuse. Med en beliggenhed på naturskønne Amager, har alle boligerne grønne haverum, som bringer naturen ind i boligen.

I boligen her er der sat fokus på den simple hverdag, med lav vedligeholdelse og plads til bare at leve. Derfor er stilen holdt dejlig enkel, med simple møbler, tilført et hyggeligt islæt.

For at bryde de ellers moderne og enkle flader, er der tilført elementer som varme tæpper, lammeskind og bløde pyntepuder. Desuden er naturen inviteret helt ind i rummene, med grønne planter, som er med til at skabe ekstra liv. I denne bolig lykkedes det at forene forskellige modpoler som byliv og natur, stilrenhed og hygge, i en bolig hvor livet kan leves på bedste vis.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent