Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Styling af familiebolig ved Brabrand

Ved denne opgave fik vi fornøjelsen af, at style en prøvebolig, i en af 37 helt nye boliger, i Brabrand uden for Århus. Boligen er en familiebolig, indrettet som prøvebolig for at fremme salget af disse helt nye ejendomme.

I indretningen havde vi fokus på familie segmentet, som vi gerne ville ramme med en let og lækker indretning. Vi stylede derfor med simple og anvendelige møbler, som giver luft og skaber plads til familielivet i boligen. Noget der er yderst vigtigt, når vi henvender os til børnefamilien og skal sælge drømmen om familieboligen.

Med rum til hygge i den store flyder sofa og en spisestue med plads til alle om bordet, lykkedes det at skabe en både smuk og rummelig indretning. Stylingen blev tilsat fine blomster og planter, for at skabe dekorative elementer og ekstra liv i boligen.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent