Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Møblering af prøveboliger på Østerbro

Ved denne opgave møblerede vi tre prøveboliger på Stockholmsgade på Østerbro. Boligerne var en del af et større projekt, hvor Gefion Group renoverede 31 boliger, som efterfølgende skulle til salg.

De nyrenoverede lejligheder havde et meget lyst og enkelt udtryk, med store hvide flader i alle rum. For at skabe et mere personligt udtryk, inviterede vi de mere jordnære farver ind i rummene, hvor brunlige og grå nuancer kom i spil. Dette var med til at skabe mere varme i de ellers meget lyse rum. Udover at skabe hjemlig hygge indendørs, skabte vi også dejlige uderum på de tilhørende terrasser. Her valgte vi at lade naturens elementer være bærende, med smukke træmøbler som indbyder til hygge i uderummet.

Projektet var en stor succes og de tre projektboliger blev alle solgt på rekordtid.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent