Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Eksklusiv projektbolig stylet for NPV

Vi har længe ønsket at lancere en eksklusiv linje, da vi kan se, at det er et ønske fra vores mange kunder. Nogle gange skal der bare lidt mere til, når der skal styles en prøvebolig. Som f.eks. denne skønne penthouse på Lyngholmen med næsten 180 kvm tagterrasse med udsigt over de Københavnske kanaler.

Vores brief var at skabe en lækker bolig, der kan appellere til såvel danskere som udlændinge. Der skulle være en stemning af hotel og luksus og vi synes bestemt at denne bolig oser af begge dele. Her ville vi selv gerne flytte ind – tænker du ikke det samme?

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent