Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

6 lækre projektboliger i Kærholm

De nybyggede lejligheder ligger på Engholmene og er opført af NPV. Kærholmen består af 192 boliger, der alle ligger ud til vandet, med udsigt over havneløbet. En udsigt der i sig selv er et godt salgsargument, men som nu har fået prikken over i’et, med en smuk indretning oveni.

Ved denne opgave fokuserede vi på, at style hver af de 6 prøveboliger i hver sin stilart, både med hensyn til materialer og møbler. På den måde sikrede vi en unik styling af hver lejlighed, så de ikke lå i konkurrence med hinanden.

Vi holder altid af, at være på boligstylinger i dejlige omgivelser som disse. Med de smukke enkle rammer fik vi skabt inspirerende hjem, som emmer af luksus hele vejen igennem.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent