Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Styling af fællesarealer i kontorlokaler

I denne case fik vi æren af, at style disse lyse fællesarealer for en developer. Udover at style rummene, stod vi også for at indkøbe møbler og udvælge de helt rigtige farver til væggene.

Lokalerne har store skrå vinduer fra gulv til loft, som giver masser af lys og luft til rummene. Rummene var i sig selv meget lyse og vi havde derfor fokus på, at invitere mere hygge og stemning ind i lokalerne. Dette løste vi blandt andet med en skøn grøn kalkmaling på enkelte vægge, som tilførte både struktur og dybde. Billeder i stort format skabte blikfang på de øvrige hvide vægge. Lokalerne var store og åbne og blev derfor inddelt i forskellige zoner, med forskellige aktiviteter for øje. I en del af rummet var der fokus på at skabe mulighed for afslapning, i den store bløde sofa, mens der i en anden del var mulighed for at være aktiv med bordtennis og bordfodbold.

Sidst, men ikke mindst, tilføjede vi som en naturlig forlængelse af køkkenet, et hyggeligt spisehjørne for medarbejderne. Med denne styling lykkedes det os, at skabe hyggelige og smukke kontorlokaler, med stor funktionalitet og plads til enhver aktivitet.​

Husk hos Busy Bees har du også mulighed for at leje møbler til dine lokaler.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent