Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rå moderne bolig med varme vamsede undertoner

Her har vi fået til opgave at style en familiebolig til udlejning. Boligerne er bygget af DEAS og er beliggende i det mondæne Køge Kyst tæt ved vandet. Senere vil vi også skulle style seniorboligerne, når de står klar.

Vi har fokuseret på de blå farver, da vi er tæt på stranden, og den blå farve står fantastisk til de rå betonvægge. De rustikke og industrielle vægge har i køkkenet fået kontrast af de fløjsbløde velourstole. Spisebordet med træben er med til at skabe en varm og indbydende stemning. Derudover tilføjede vi en hyggelig og velkommende løber til det stilrene hvide køkken, da køkkenet ligger i forbindelse med entréen.

Stilen går igen ved sofaarrangementet med den vamsede veloursofa. Sofaen er sat sammen med et sofabord med marmorplade på sofabordet, som komplementerer de rå betonvægge. Derudover er fletkurven og den uldne plaid med til at skabe samhørighed med det industrielle look i boligen. Den røde tråd fortsætter ind i værelserne, hvor velour, bløde tekstiler i bohemestil og rå træ gør sig gældende. I børneværelset er der fokuseret på at der er plads til leg og fantasi. Med de moderne og rå rammer fik vi stylet familieboligen med varme vamsede detaljer, der er er med til at bløde det rå industrielle look op. Det er et nutidigt look, der tiltaler mange børnefamilier.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent