Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skøn villa i Søborg

Denne skønne villa stylede vi for en privat Developer i Søborg. Det er altid en fornøjelse at style en helt ny bolig og denne opgave var ingen undtagelse.

I denne bolig var vi særligt vilde med det smukke grå køkken, da vi som oftest ser alt i hvidt. Den grå farve blev derfor brugt som udgangspunkt for farveskalaen i den øvrige styling, hvor elementer i grå var et gennemgående tema. Målgruppen for boligen her, var primært børnefamilier og derfor lagde vi fokus på at skabe et hyggeligt børneværelse, for at vække de rigtige følelser hos køberne.

For at bryde de mange grå og hvide flader, brugte vi elementer som træ, velour og grønne planter, som skabte ekstra hygge i den skønne villa.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent