Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Dobbelthus med stor terrasse

Denne bolig er et halvt dobbelthus, som vi stylede for en Property Developer i Skovlunde. Den største udfordring ved stylingen, var den enorme stue, på over 100 kvm. Rum af denne størrelsesorden kan være udfordrende at møblere, idet rummets størrelse let kan betyde at det virker tomt.

For at løse udfordringen, brugte vi store møbler, specielt indkøbt til lige netop denne opgave. Særligt den store flydersofa passede perfekt ind i den rummelige stue. Sidenhen har vi gjort brug af møblerne i mange efterfølgende stylinger, hvor de har passet perfekt til stilen og størrelsen af boligen.

Udover selve boligen, havde vi også en stor terrasse at møblere. For at skabe hygge i udemiljøet, valgte vi at sætte en stor loungesofa ind. Den fyldte samtidig området ud, så der virkede mere hjemligt og mindre tomt. Huset i Skovlunde er et udsøgt hus, men prisen lå i den højere ende i området. Netop derfor var boligstylingen et vigtigt led i, at få boligen solgt til prisen. Boligen endte med at blive solgt efter knap 5 mdr.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent