Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Indretning af nyrenoveret bolig tæt på vandet

I denne case stylede vi en lækker et-plans villa i Greve. Villaen er nyrenoveret og helt klar til indflytning. Den skønne beliggenhed tæt på vandet, skabte inspiration for indretningen af denne dejlige bolig.

For at understrege beliggenheden, blev der blandt andet brugt blå farver, som gik igen i hele indretningen. De blå toner matcher perfekt den ellers hvide villa og derfor fik de lov at gå igen, både i soveværelset, i sofapuderne og i detaljer i husets badeværelse.

For at supplere de blå farver, brugte vi rosa og grå toner, som giver en rolig dynamik i indretningen. Med den fine farvesammensætning, fik vi skabt en hyggelig stil, som passer til boligens beliggenhed og byggestil.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent