Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Trendy stil med hyggelig stemning

Hos Busy Bees har vi mange faste kunder, heriblandt ejendomsudvikleren, som vi har stylet denne lejlighed for. Foruden denne, har vi haft fornøjelsen af at style boliger for kunden i Skodsborg, Århus og København.

Denne opgave var lige til at gå til. I stylingen valgte vi at fokusere på en trendy indretning, som vil passe langt de fleste, der er på udkig efter en lejlighed på skønne Østerbro. I en styling som denne, er det vigtigt at finde den rette balance, hvor der hverken sættes for mange, eller for få møbler ind. For mange møbler vil betyde at lejligheden fremstår mindre end den i virkeligheden er, mens for få møbler vil skabe en tomhed og følelsen af af møblerne står og råber af hinanden.

I denne bolig lykkedes det at skabe en fin balance, mellem den trendy stil og en hyggelig stemning. Lejligheden blev solgt på kun 4 uger.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent