Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Styling af herskabelig bolig med kig til Dyrehaven

I denne styling havde vi æren af at møblere en bolig, som tidligere har været kåret til Danmarks dyreste lejlighed. Den herskabelige lejlighed er beliggende i hjertet af Klampenborg, med et fint kig til Dyrehaven som prikken over i’et på beliggenheden.

Udfordringen ved at møblere denne eksklusive perle, var at style den med respekt for alle de fine features, der allerede er i den smukke gamle bolig. Dette lykkedes med en skøn forening af moderne møbler, kombineret med mere traditionelle nips. Heriblandt smukke bøger af ældre dato og et hyggeligt jagttrofæ, som bringer Dyrehaven med ind i boligen. Flere af rummene i boligen bød i sig selv på smukke tapeter, mønstre og farvede tæpper og med møbler i samme nuancer, fik vi skabt en dejlig kombination af det herskabelige og det moderne.

Alt i alt var dette et yderst spændende projekt, både boligens historie og naturlige charme taget i betragtning. I ældre boliger som denne, får vi nemlig rig mulighed for at arbejde med kontraster, for at skabe en styling hvor alt ender med at gå op i en højere enhed.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent