Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyrenoveret tørreloft med rustikke træbjælker i lækker kvalitet

En af vores faste kunder har endnu en gang valgt at lade Busy Bees stå for stylingen af en ny bolig. Denne gang med adresse på tjekkede Nørrebro.

Denne skønne perle er et nyrenoveret tørreloft, hvor de rå og rustikke træbjælker i loftet er lejlighedens særkende. Alt er lavet i en lækker kvalitet og med respekt for de originale features i boligen. Derfor har vi også valgt, at træbjælkerne skal have lov til at være det bærende element.

I stylingen har vi ladet det naturlige rå træ gå igen, for at komplementere de øvrige trædetaljer i lejligheden. Det ses blandt andet i valget af det rustikke plankebord ved spiseområdet. Det skaber en god kontrast til det stilrene hvide låger i køkkenet. Vi har også valgt fra tilføje bløde elementer som gulddetaljer, vamset velour og hyggelige tekstiler og tæpper. Dette for at at opbløde det rå trælook. Vi har valgt at holde vægdekorationerne på et minimum for at skabe fuldt fokus på de fremtrædende og imponerende træbjælker.

Lejligheden har skråvægge, og det har gjort, at vi har valgt at style med møbler, som tilgodeser optimal udnyttelse af pladsen. Generelt er det svært at møblere denne slags bolig, da der er mange skråvægge og finurlige hjørner. Busy Bees har i denne lejlighed fokuseret på at få plads til både en stor sofa og et spisebord med plads til gæster. Derudover er der også stylet fire gode anvendelige soveværelser, hvor stilen fra det store opholdsområde går igen.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent