DIY Styling – når du kan og vil selv

Dette er løsningen for dig, der er fiks på fingrene men som mangler input til hvilke forbedringer der skal til for at gøre din bolig salgsklar.

diy styling før billede

Inden DIY styling (hold musen over cirklerne)

Solgt på 47 dage*
efter diy styling

Efter DIY styling (Klik på billedet for at se det større.)
*Gns. liggetid i Greve er 135 dage!

Hvorfor få besøg af en boligstylist?

Det kan godt være svært at få et overblik over, hvad der skal til, for at din bolig præsenteres bedst muligt, når den skal sælges. Det er let at blive husblind, så det kan godt betale sig at få besøg af en objektiv stylist, der kan fortælle dig præcis, hvor dine indsatsområder bør være.

Sådan foregår det…

  • Jeg kommer ud til jer og tager et 360 graders kig på jeres bolig.
  • Ud fra gennemgangen af jeres bolig udarbejder jeg en liste med forbedringsforslag, som I så selv udfører (eller booker mig til at hjælpe Jer med).
  • Når I så er kommet gennem listen, aftaler vi hvornår det vil passe, at jeg kommer forbi og styler boligen. Jeg tager mine stylingsting med (hvad jeg nu synes, at der skal til)
  • Jason fotograferer derefter boligen i tæt samarbejde med mig. Han laver også plantegning og evt. mastebilleder.
  • Billederne og plantegning bliver sendt til Jer via Filemail, så I har en samlet pakke at give videre til Jeres ejendomsmægler (eller beholde selv, hvis I selv står for salget.
cases_diy2
Med Birgittes hjælp fik vi vendt en fastlåst situation, hvor mulige købere var svære at få til at komme til åbent hus arrangementer og dialogen døde hurtigt ud, når de havde været forbi og set den tomme lejlighed. Med ny energi til processen og klare, konkrete foslag ud fra den målgruppe, vi fik os talt frem til, gav Birgitte os igen troen på, at den dejlige lejlighed kunne blive solgt til den rette pris – og det gjorde den! Køberne kunne nu langt bedre se, hvad der var tænkt med lejligheden, mulig indretning med egne møbler mv. Det var absolut pengene værd at hyre Busybees. De får vores varmeste anbefaling.

Janne Larsen

Harsdorffsvej på Frederiksberg

Det er altid rart med en 2. opinion og det er Busy Bees ganske fremragende til. Man kan let få den tanke, at man selv kunne have fået den samme tanke og stylet boligen som Busy Bees, men så havde man vel gjort det. Stylingen kommer til at virke flot og prangende uden at overdrive. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at benytte sig af Busy Bees. Den udgift der er til stylingen modsvarer med flere længder den ekstra provenu, der bliver når boligen sælges.

Jesper

Sjælør Boulevard

Nu har jeg set lejligheden – Det er blevet SÅ fedt!!!!! Godt arbejde – jeg vil sende flere kunder din vej!

Estate Kgs. Enghave

Krolack, Glerup & Brødsgaard

Så er lejligheden solgt. Tak for hjælpen!

Johannes

Willemoesgade

Vi samarbejder med:

Fast blogger på Boligsiden

Klik her og læs mere…

blogger-2

Kontakt BusyBees

BusyBees ApS
Byåsen 10
Ganløse
3660 Stenløse
Tlf. 53 50 28 90

kontakt@busybees.dk
CVR. 33 68 64 20

busybees-telefonnummer-2