Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Få en boligstyling med møbler ved brug af virtuel styling

​Ønsker du ikke at få boligen stylet med møbler, så anbefaler vi virtuel styling. Busy Bees har fotografer som er specialiseret i virtuel styling af bolig, både for parcelhuse og lejligheder. Fotograferne arbejder ud fra før billeder som tages af de ønskede rum. De arbejder ud fra vinkler og styler billederne således, at det vil få en given køber til at se muligheder i boligen.

Derfor er mulighederne for salg højere, end hvis de blot ser en tom bolig. Virtuel styling er en mulighed for at vise dine potentielle købere, hvordan din bolig kan se ud, uden at indrette den fysisk.

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Med en virtuel styling vil du spare tid

Det kan nogle gange være svært at få alting klar før et salg. Samtidig kan det også være en økonomisk byrde. Hos Busy Bees har I mulighed for at gøre det hele virtuelt. Vi går ind og kigger på et givent rum i boligen, og laver en virtuel styling, ud fra vores mange års erfaring. Du kan spare tid og penge ved at bestille en virtuel styling, da du ikke skal vente på på en fuld styling af boligen, som ved brug af en boligstylist.

Hvad får I med når I bestiller en virtuel styling?

I får et billede med Jeres nuværende ikke møblerede bolig og et nyt billede fra samme vinkel, der viser den virtuelle indretning. Det kan både være møbler tilføjet rummet, eller eksempelvis et køkken, der er ændret fra mørkt træ til hvidt.

Der er mange muligheder – kun fantasien sætter grænser.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent