Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Indretningshjælp og fotografering af din projektbolig

Skab en ægte fornemmelse af at bo i en nybygget bolig

Giv dine købere eller lejere en ægte fornemmelse af, hvordan det vil føles at bo i en nybygget bolig. Med vores indretningshjælp og professionelle fotografering præsenteres boligen på en helt anden måde, end en visualisering kan gøre. Vi tilbyder vores hjælp til boligindretning af projektboliger og såkaldte showhomes i blandt andet Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Hos Busy Bees arbejder vi tæt sammen med blandt andet interiørfirmaer, ejendomskontorer og ejendomsmæglere for at fremme et bedre boligsalg.

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Derfor skal dine projektboliger styles

“De fleste potentielle købere af nybyggede boliger glæder sig til at flytte ind i noget, hvor der ikke skal løftes en finger. Det hele er nyt og lækkert – men der er flere, der har svært ved at se, hvordan de bedst skal indrette sig, når de først står i en tom prøvebolig. Vi skaber det univers, der gør det muligt at forestille sig selv at bo og leve i lejligheden eller huset.”

Se nogle af vores udførte cases her →

Hvordan foregår vores indretningshjælp?

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vores indretningshjælp og styling af en projektbolig fungerer i praksis.

- Dronebilleder og Matterport kan tilkøbes.

- Vi er selvfølgelig også fuldt forsikret.​

Besøg af indretningskonsulent

Vi kommer ud og gennemser boligen.​

Målgruppen vælges

I samarbejde med dig aftaler vi, hvem målgruppen er, og hvordan boligen skal styles.

Vores styling udføres

Vi styler boligen efter dine ønsker. Vi har blik for detaljerne og har fokus på at inspirere de kommende købere samt give dem forslag og idéer til indretning.

Vi tager billeder

Vi fotograferer boligen efter stylingen samt udarbejder plantegning, så du får et ensartet look på dine projekter.

Hvad er med i vores overvejelser ved projektboligstyling?

Det er vigtigt at tænke på akustikken, når du indretter boligen. I vores optik er tæpper en nødvendighed, eksempelvis under sofaen, som løber i gangen og ved foden af sengen. Dette fordi tæpper skaber hygge.
Når vi indretter projektboliger, får vi sjældent lov til at male væggene, men hos Busy Bees er vi stor fan af farver. Et sted vi starter er ved at invitere farver ind i projektboligen. Den hvide minimalistiske stil er uden tvivl smuk, men der er hverken personlighed eller sjæl over den.

“Vi kombinerer det minimalistiske som mange godt kan lide, med almindelige kilder til hygge. Det kommer blandt andet fra genstande som puder, gulvtæpper, et gammelt møbel, små lyskilder i modsætning til spots i loftet, og fra planter”

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent