Indretningskonsulent

Få hjælp af en professionel indretningskonsulent & få dit drømmehjem!

Vi kan hjælpe dig med at style dit hjem, så det passer præcis til din personlige stil og dine behov. Når du får en af vores indretningskonsulenter ud, vil vi altid sørge for, at indretningen bliver både funktionel, personlig og stilren.

Vi kan hjælpe dig med indretning af et eller flere rum, eller måske indretning af hele dit hjem.

Sådan foregår første besøg med din indretningskonsulent

5
Sammen gennemgår vi din bolig
5
Vi spørger ind til dine drømme og ønsker
5
Vi taler om hvilke farver der skal være gennemgående
5
Efter besøget vil du få en plan for vores samarbejde
Efterfølgende vil vi gå i gang med at finde møbler og tilbehør der passer til dit hjem. Du skal derefter tage stilling til om:
5
Om du vil betale Busy Bees for at finde tingene eller om du vil betale for rådgivningen og selv finde det du ønsker

Vores indretningskonsulent kan hjælpe dig med indretning af soveværelse

“ Et af de rum, som en indretningskonsulent kan hjælpe med at indrette, er soveværelset. Det er et rum som mange glemmer lidt, da det selvfølgelig oftest bare bruges til at få en god nattesøvn.

En indretningskonsulent fra Busy Bees, kan hjælpe dig med at få mere liv ind i soveværelset, mens indretningen stadig holdes rolig og afstressende. ”

Det kan gøre en verden til forskel at få opdateret indretningen, og du vil opleve at rummet føles mere i balance og vil give dig fornyet energi. Du får lyst til at tilbringe mere tid i rummet og vil glæde dig til at krybe i seng hver aften.

Jeg kunne godt tænke mig råd til:

Få hjælp af en indretningskonsulent til indretning af stue

Trænger din stue til nyt liv, så kan vores indretningskonsulent hjælpe dig. Stuen er et af de rum som vi tilbringer mest tid i og som danner samlingspunkt for familien, både til hverdag og fest. Derfor skal stuen indrettes så den passer til mange forskellige formål.

Vores indretningskonsulent kan hjælpe dig med at style din stue, så den opfylder alle dine behov. Sammen finder vi farverne og stilen som du synes om, så du får en personlig indretning.

Priser for indretningskonsulent

Et almindeligt stylingbesøg koster 1.500 kr.

Timeprisen efter stylingbesøg er 750 kr. inkl moms

Klippekort løsning. Prisen er 6.500 kr. for 10 klip