Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Har du lyst til at tage kontakt?

Du kan hurtig og nemt udfylde vores formular her på siden. Vi svarer hurtigst muligt på dit spørgsmål og alle spørgsmål er velkomne.

maps Busy Bees ApS
Byåsen 10, 3660 Stenløse
CVR: 39681013

Kontakt Birgitte Vosper

Stifter af Busy Bees Boligstyling

mail E-mail: birgitte@busybees.dk

tlfTelefon: 53 50 28 90

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent