Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Hos Busy Bees har du mulighed for at leje møbler

Vi medbringer alle ønskede møbler og inventar, stiller det op og henter dem igen, efter den aftalte lejeperiode (minimum 12 måneder).

Vi benytter os af lækre og moderne møbler og sørger for at inventar og møbler holder samme røde tråd. Vores boligstylister sammensætter pakkerne ud fra dine ønsker, så vi sikrer en sikker gennemgående stil, med samme gode standard. Der kan forekomme mindre afvigelser fra vores pakker, f.eks. grundet ruminddelingen, eller pladsen, som gør at vi er nødsaget til at lave alternative løsninger.

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Leje af møbler til enhver lejlighed

Vi tilbyder de nyeste trends og bruger hele verden som inspirationskilde og forøger derfor jævnligt vores lager med nye møbler.

Helt kort fortalt, kan vi hjælpe med at gøre dine ideer til smuk virkelighed. Har du derfor brug for lidt ekstra til at sætte prikken over i’et i din boligindretning, eller skal du indrette din lejebolig, så kan vi hjælpe dig.

Vi gør opmærksom på at minimum lejeperiode er 12 måneder

Hvad kan du leje hos Busy Bees?

Du kan leje alt til en fuld bolig. Det vil sige alt i leje af sofaer, borde, tæpper, senge og helt ned til knive, gafler, vaser, malerier etc.
Busy Bees kan rent udsagt skaffe det du har behov for i lejeperioden.

Vi kan hjælpe med udlejning af møbler til

  • Ambassader
  • Boliger
  • Sommerhuse
  • Airbnb

Leje af møbler til erhverv

Vi udlejer alle slags møbler, inventar og dekorationer til erhverv. Så står du og skal have have indrettet et kontor eller lignende, og ønsker du ikke at bruge mange penge på køb af møbler?

Så kan du hos Busy Bees både få råd og vejledning til styling, så vi sammensætter din pakke efter den røde tråd og efter jeres ønsker. Vores sortiment dækker både basis og designermøbler, så vi kan tilpasse os netop dine behov.

Vores møbler og inventar passer sammen og kan derfor skabe et fælles udtryk. Derudover kan vores sortiment også kombineres på kryds og tværs, til at skabe flere forskellige udtryk eller universer, alt efter behov. Signalværdien betyder noget for din virksomhed, og her er en smuk indretning et væsentligt element. Et flot møbel eller lækkert indrettet kontor, kan være et omdrejningspunkt i lokalet og kan fungere som skulptur med sit unikke udseende.

Skulle du have nogle andre ønsker til loungemiljø, hjælper vi også med det. Ring eller send en mail til os og vi finder den løsning du ønsker.

Vi stræber altid efter glade & tilfredse kunder!

Det er vores vigtigste opgave, at levere et godt resultat for vores kunder. Vi har allerede hjulpet mange ejendomsmæglere, investorer og boligejere, med boligstyling som har ført til et hurtigere salg.

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Busy Bees. De er meget professionelle og fleksible – jeg kan varmt anbefale dem.”

Skrevet af: Sarah Magnussen,​ Go’ Boligs​​

“Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte og Busy Bees! Birgitte overholder altid sine aftaler, med hurtig ageren både før, under og efter en boligstyling. Med sit øje for indretning får hun det bedste frem i rummene, så de fremstå hyggelige såvel som stilet.”

Skrevet af: Mikkel Hvam, ejendomsinvestor ATRIS Aps

“ Birgitte og hele Busy Bees team er rigtig dygtige til at indrette boliger. Det har ved flere lejligheder vist sig at være en god idé for os at få Busy Bees til at style vores boliger inden et salg. Jeg giver hele teamet de varmeste anbefalinger ”

Skrevet af: Marc Møller,​ CEO & Co-Founder MM Properties ApS

“Ja, huset er solgt med et rimeligt afslag, hvilket var forventeligt. Processen var kort, da køber var meget interesseret. De kom den 5. ds. + 3 dage efter og dagen efter skrev de under. Da havde du allerede bistået mig og jeg og min kone er sikker på at dine råd om bl.a. møbelreduktion mv. gjorde udslaget ”

Skrevet af: A. J.,​Arkitektfaglig konsulent

Busy Bees leverede fuld indretning til norsk/spansk par gennem leje af møbler

​En af de kunder som vi har hjulpet med leje af møbler, er et norsk/spansk par, som for en periode skulle bo og arbejde i Danmark. 

Parret vidste allerede på forhånd, at de med stor sandsynlighed kun skulle opholde sig her i landet i 18 mdr. Aftalen kom i hus med Deloitte, som gennem os, sørgede for at parret kunne flytte ind i en fuldt møbleret lejlighed. Det var både nemt og bekvemt for de tilflyttende par.

Det indeholder en fuld møblering med leje af møbler

I tilfældet herover, flyttede parret fra udlandet til Danmark og havde stort set ikke andet end en kuffert med sig. Derfor var det vigtigt med et fuld funktionelt og godt indrettet hjem, for at parret kunne falde hurtigt til og føle sig hjemme.

Vi leverede derfor alt – møbler, sengetøj, håndklæder, køkkenting, støvsuger – med andre ord, alt hvad der er behov for i et velfungerende hjem.