Leje af møbler hos Busy Bees

Hos Busy Bees har du mulighed for at leje møbler

Vi medbringer alle ønskede møbler og inventar, stiller det op og henter dem igen, efter den aftalte lejeperiode. Vi benytter os af lækre og moderne møbler og sørger for at inventar og møbler holder samme røde tråd. Vores boligstylister sammensætter pakkerne ud fra dine ønsker, så vi sikrer en sikker gennemgående stil, med samme gode standard. Der kan forekomme mindre afvigelser fra vores pakker, f.eks. grundet ruminddelingen, eller pladsen, som gør at vi er nødsaget til at lave alternative løsninger.

Leje af møbler til enhver lejlighed

Vi tilbyder de nyeste trends og bruger hele verden som inspirationskilde og forøger derfor jævnligt vores lager med nye møbler. Vi udlejer møbler til enhver lejlighed, uanset om det er til konferencer, bolig, event etc. Helt kort fortalt, kan vi hjælpe med at gøre dine ideer til smuk virkelighed, både på kort sigt og lang sigt. Har du derfor brug for lidt ekstra til at sætte prikken over i’et i din boligindretning, eller ved dit kommende arrangement, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan hjælpe med udlejning af møbler til

Z
Ambassader
Z
Airbnb
Z
Sommerhuse
Z
Boliger
Z
Musikvideoer
Z
Reklamer
Z
Kontorhoteller
Z
Kontor
Z
Mødelokaler
Z
Andet

Hvad kan du leje hos Busy Bees?

Du kan leje alt til en fuld bolig. Det vil sige alt i leje af sofaer, borde, tæpper, senge og helt ned til knive, gafler, vaser, malerier etc. Busy Bees kan rent udsagt skaffe det du har behov for i lejeperioden.

Leje af møbler til erhverv

Vi udlejer alle slags møbler, inventar og dekorationer til erhverv. Så står du og skal have have indrettet et kontor eller lignende, og ønsker du ikke at bruge mange penge på køb af møbler? Så kan du hos Busy Bees både få råd og vejledning til styling, så vi sammensætter din pakke efter den røde tråd og efter jeres ønsker. Vores sortiment dækker både basis og designermøbler, så vi kan tilpasse os netop dine behov.
Vores møbler og inventar passer sammen og kan derfor skabe et fælles udtryk. Derudover kan vores sortiment også kombineres på kryds og tværs, til at skabe flere forskellige udtryk eller universer, alt efter behov. Signalværdien betyder noget for din virksomhed, og her er en smuk indretning et væsentligt element. Et flot møbel eller lækkert indrettet kontor, kan være et omdrejningspunkt i lokalet og kan fungere som skulptur med sit unikke udseende.
Skulle du have nogle andre ønsker til loungemiljø, hjælper vi også med det. Ring eller send en mail til os og vi finder den løsning du ønsker.
WordPress Lightbox