Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

003-facebook-app-symbol  001-pinterest  002-instagram  004-linkedin  005-houzz

​Teamet bag Busy Bees

Busy Bees består af nogle helt fantastiske og professionelle folk. De har alle mange års erfaring i deres branche, og er yderst kvalitetsbevidste. Teamet består af Birgitte som er administrerende direktør, to professionelle fotografer, samt vores kreative og pivdygtige stylist. Vi har derudover vores eget flytteteam og lastbil, som er helt uundværlige for Busy Bees.

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde, så kontakt os.

Birgitte Vosper

Administrerende direktør​

Birgitte startede Busy Bees i 2011 og har stylet boliger til salg og udlejning lige siden. Har pt. 65+ ejendomme udlejet hver måned og har stylet ejendomme for flere store bygning- og udlejningsselskaber såsom DEAS, Newsec, Gefion Group, EDC Projektsalg, Home Projektsalg og Danbolig Projektsalg. Busy Bees blev til et ApS i 2018 og har nu 2 stylister ansat.

Jason Vosper

Head of fotografering / medejer​

Jason Vosper er oprindeligt fra London. Han har boet 4 år i Montenegro, hvor han fotograferede bygninger for ejendomsmæglere. Han startede også et photo-tours-firma for foto-entusiaster fra hele Europa. De sidste 8 år, har han været bosat i Danmark og er ansvarlig for boligfotografering hos Busy Bees. 

Vores team

Julie Klein
Head of styling / Boligstylist

Sif Nielsen
Flyttekvinde

Sylvester Nielsen
Flyttemand

Marianne Heiberg
Head of HR

Mette Maria Koldbech
Head of Marketing og Booking

Henrik Schwarz
Fotograf

Anette Olsen
Head of Warehouse Operations

Camilla Leon Byberg

Account manager