Om Busy Bees

Teamet bag Busy Bees

Busy Bees består af nogle helt fantastiske og professionelle folk. De har alle mange års erfaring i deres branche, og er yderst kvalitetsbevidste. Teamet består af Birgitte som er administrerende direktør, to professionelle fotografer, samt vores to stylister. Busy Bees har derudover tilknyttet to flytte/lager mænd, som er helt uundværlige for Busy Bees.

Bagerste række:
Jason Vosper, Nicklas Asbjørn Thorsen, Henrik Schwarz

Siddende:
Anne-Sofie Pommergaard, Jeanette Madsen, Birgitte Vosper, Christina Mundt, Martin Jespersen

Birgitte Vosper
administrerende direktør

Læs om Birgitte

Birgitte startede Busy Bees i 2011 og har stylet boliger til salg og udlejning lige siden. Har pt. 65+ ejendomme udlejet hver måned og har stylet ejendomme for flere store bygning- og udlejningsselskaber såsom DEAS, Newsec, Gefion Group, EDC Projektsalg, Home Projektsalg og Danbolig Projektsalg. Busy Bees blev til et ApS i 2018 og har nu 2 stylister ansat.

Jason Vosper
head of fotografering / medejer

Læs om Jason

Jason Vosper er oprindeligt fra London. Han har boet 4 år i Montenegro, hvor han fotograferede bygninger for ejendomsmæglere. Han startede også et photo-tours-firma for foto-entusiaster fra hele Europa. De sidste 8 år, har han været bosat i Danmark og er ansvarlig for boligfotografering hos Busy Bees. 

Jeanette Madsen
Head of styling / Boligstylist

Anne-Sofie Pommergaard
Boligstylist
Christina Mundt
Boligstylist

Nicklas Asbjørn Thorsen
Flyttemand / Lager

Martin Jespersen
Flyttemand