Prisnedsættelse bør ALDRIG være 1. prioritet!

Ring til en boligstylist før du siger ja til en prisreducering!

I sidste uge blev jeg kontaktet af en sælger, som havde et hus til salg i Nordsjælland. Han boede der ikke længere men boligen var fortsat delvis møbleret.

Den havde stået til salg siden efteråret uden den store interesse. Nu foreslå mægleren (meget forudsigeligt) at han skal reducere prisen. MED 500.000 KR!!!! Bare lige sådan! Som om det ikke er rigtige penge, vi taler om. Han spurgte, om der ikke var andre alternativer? Det var der ikke siger Hr. mægler. Hmmm, nu begyndte sælger at kigge lidt på nettet og han fandt Busy Bees.

Jeg så på prisen – og nej – jeg er ikke ejendomsmægler, men med et blik kunne jeg se, at hans kvm-pris lå over 1000 kr lavere end gennemsnittet i hans område. Ja, boligen var lidt slidt, men man kan immervæk lave mange ting i en bolig for 500.000 kr – og vi behøver slet ikke at bruge så mange penge.

Nu vil jeg style boligen. Dvs. lave de essentielle ting, jeg føler boligen trænger til. Supplere med møbler, genskabe den charme og varme, som boligen havde, dengang familien boede der og lur mig, om vi ikke kan få en køber til at se idéen med det hus igen?

Der er masser af ting, en boligstyling kan gøre for at påvirke dit boligsalg.

Her er et par vigtige grunde:

 • En boligstylist er upartisk – jeg har ingen aktier i noget – ingen deadline der skal overholdes (som kan føre til en panik prisreducering) Og der er mange fordele ved at være upartisk – jeg siger, hvad jeg mener, der skal til for at få boligen helt solgt. Det er nemlig det, jeg bliver betalt for.Jeg gennemgår hele din bolig og påpeger alle de småting, som du ikke har set i flere år.
  Hvad vil en køber tænke, når de kommer forbi din bolig i virkeligheden eller på nettet?
  (fortsætter under billedet)
Busy Bees Boligstyling
 • I sidste ende handler det om kroner og ører. Du (som sælger) vil ikke høre, at du skal reducere prisen med flere hundrede tusind kroner, uden at have et alternativ. Hvis prisen er sat korrekt fra starten af, er det penge lige ud af lommen.Prisen for en fuld boligstyling er under 20.000 kr – og er derfor væsentligt billigere end en prisreducering.
Busy Bees Boligstyling

Når en bolig ligger stille på markedet er det som oftest (medmindre den er meget dyr) ikke prisen, der skræmmer køberne væk. Det er indretningen/ væggene / køkkenet / manglen på charme osv osv. Dvs – ting INDENI huset – ting, du kan gøre noget ved – og du kan immervæk gøre meget for 500.000 kr!!! Selv 100.000 kr kan gøre en kæmpe forskel. Du kan udskifte køkkenlåger, male lofterne, fjerne en væg og få boligen stylet. Er det ikke det værd?

Du fanger købernes interesse med et velplejet og varmt hus, samtidig med at du fjerner deres ‘undskyldning’ for at komme med lave bud.

Giver det mening?

Jeg vil elske at høre, hvad du tænker…

2 thoughts on “Prisnedsættelse bør ALDRIG være 1. prioritet!

 1. Hanne Nielsen

  Hej Birgitte
  Det lyder som om du kunne være vores redning 🙂 din opgave er at få vores hus top tunet til salg i foråret 🙂 huset er fra 2003, på 250m2 med dobbelt carport og en 200m2 hal fra 2012, der er en 32 m2 swimmingpool med alt i udstyr, 2500m2 vedligeholdelses fri grund, med nedgravede vandingsanlæg og robot plæneklipper.
  Vi har Ribe Spa- og Pool service, på adressen.
  Det er et hus som på Sjælland ville koste det hvide ud af øjnene, men her i Ribe bliver det svært at få over,,, ja bare alt komme op på 2 millioner og den skal over, den skal op på 2,5 millioner.
  Derfor skal den være uden Kèr og med en fed stil i indretningen osv osv. der må ikke være noget at sætte fingeren på.

  Vi har haft store problemer økonomisk udfordringer og mistet pensionen og derfor skal huset nu, kunne udbetale gælden i den 1,3 millioner og give til et lille hus som Peter så kan lave til vores nye hjem <3 vi blev skilt sidste år, men har brugt året på at få snakket ud og vil nu gerne flytte sammen igen, men et nyt sted, såååå dette vidunderlige hus, som for os rummer så mange dårlige minder skal væk og et ny hus købes og et liv startes.
  Vi er 55 – 58 år og har aldrig gået op i indretning/design, så magelighed og praktisk indretning er temaet her 😉 jeg elsker farver 😉 sååå her er farvestrålende, Peter har selv lavet alt, undtaget hvad han ikke må, alt overholder reglerne, men der er hængepartier i form af Fenice pist og hist.
  Vi mangler en, som kan se og fortælle hvad der skal ændres, males, ordnes, laves og hvad der ikke ser smart ud og møblere hele molevitten.
  Vi vil gerne have et tilbud/overslag hvis du kan se dig selv i vores projekt.
  Med venlig hilsen
  Hanne Nielsen

  Svar
  1. Birgitte Vosper Forfatter

   Kære Hanne,
   Tusind tak for din henvendelse. Det lyder jo som et helt vidunderligt hus. Jeg vil gerne kigge på billeder, men jeg tager desværre ikke til Jylland. Tilgengæld kan jeg anbefale Jer at tage fat i Nova Domus. Hun hedder Maiken og er rigtig dygtig. Det er alt for svært at give gode råd, når jeg ikke fysisk er i boligen.
   Du kan finde hende her:
   http://www.novadomus.dk/kontakt

   Held og lykke.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

busybees-telefonnummer-2