Projektbolig

Boligstyling og fotografering af din projektbolig

Giv dine købere eller lejere en ægte fornemmelse af, hvordan det vil føles at bo i en nybygget bolig. Boligstyling og professionel fotografering præsenterer boligen på en helt anden måde end en visualisering kan gøre.

BusyBees arbejder tæt sammen med blandt andet interiørfirmaer, ejendomskontorer, og ejendomsmæglere, for at fremme et bedre boligsalg.

Hvordan foregår boligstyling af en projektbolig?

5
Vi kommer ud og gennemser boligen.
5
I samarbejde med jer aftaler vi, hvem målgruppen er og hvordan boligen skal styles.
5
Vi styler boligen efter jeres ønsker. Vi har blik for detaljerne og har fokus på at inspirere de kommende købere.
5
Vi fotograferer boligen efter stylingen, samt udarbejder plantegning, så du får et ensartet look på dine projekter.
5
Dronebilleder og Matterport kan tilkøbes.
5
Vi er fuldt forsikret.

Derfor skal dine projektboliger styles

“ De fleste potentielle købere af nybyggede boliger glæder sig til at flytte ind i noget, hvor der ikke skal løftes en finger. Det hele er nyt og lækkert – men der er flere, der har svært ved at se, hvordan de bedst skal indrette sig, når de først står i en tom prøvebolig. Vi skaber det univers, der gør det muligt at forestille sig selv at bo og leve i lejligheden eller huset.

Hvad er med i vores overvejelser ved projektboligstyling?

Det er vigtigt at tænke på akustikken, når du indretter boligen. I vores optik er tæpper en nødvendighed, eksempelvis under sofaen, som løber i gangen, og ved foden af sengen. Dette fordi tæpper skaber hygge. Når vi indretter projektboliger, får vi sjældent lov til at male væggene, men hos Busy Bees er vi stor fan af farver. Et sted vi starter, er ved at invitere farver ind i projektboligen. Den hvide minimalistiske stil er uden tvivl smuk, men der er hverken personlighed eller sjæl over den.
“ Vi kombinerer det minimalistiske som mange godt kan lide, med almindelige kilder til hygge. Det kommer blandt andet fra genstande som puder, gulvtæpper, et gammelt møbel, små lyskilder i modsætning til spots i loftet, og fra planter ”

Vores samarbejdspartnere

Danbolig projektsalg
EDC
Home
Ivan Eltoft Nielsen
DEAS
GO Bolig
Newsec
MM Properties
KPC
NyBolig
Balder
Gefion Group