Sådan overlever du, mens din bolig står til salg.

Busy Bees boligstyling

 1. Fjern alle de overskydende ting i dit hjem

Alle de ting, som du ikke længere ser – dem med støv på, der ligger oven på dine skabe, bag møblerne, stoppet under senge og presset ind i din reol. Vi har (næsten) alle sammen lidt rod her og der. Få det ryddet op, før du sætter din bolig til salg. Det eneste køberne ser er, at du ikke har plads nok i din bolig og det kan skræmme dem.

2. Få dig en junk-skuffe

Køb en kurv, en kasse, ryd en skuffe, så du har et sted at gemme de sidste ting før en fremvisning, såsom posten, avisen, magasiner, osv.

3. Fjern ekstra legetøj

Kig kritisk på børnenes værelser, inden du sætter boligen til salg. Mange børn har for meget legetøj. Deres værelser bugner af store ting, som tager al gulvpladsen og får rummet til at se mindre ud. Se om de store ting kan sættes på et ekstern lager i salgsperioden. Selvfølgelig skal der være plads til de små, så sørg for at hvert barn har plads til at rydde deres legetøj op før en fremvisning, uden at skulle presse det ind på en i forvejen alt for fyldt reol. Brug kurve, kasser etc, som let kan gemmes væk.

4. Kurve til dine toiletting.

Dine personlige toiletting har meget lidt interesse for køberne. De vil se rummet som en helhed og ikke dine tandbørster og barberskum. Ryd en hylde under vasken, hvor du kan sætte en kurv med dine daglige toiletting. Så er samtidig let for dig at sætte den væk hver dag.

 5. Luk lyset ind

Husk altid at åbne alle gardiner og luk lyset ind. Hvis du har sparepærer, så tænd dem alle i god tid før en fremvisning. Der er ikke mange købere, som vil vente på, at lyset bliver helt skarpt.

Læs flere tips i denne artikel, som Busy Bees har skrevet sammen med www.boligsiden.dk

Busy Bees boligstyling bolig

One thought on “Sådan overlever du, mens din bolig står til salg.

  1. Katja

    Hvordan kan man sørge for at der en god duft hele tiden? Rengøringsserier du kan anbefale? Hvor tit skal der gøres rent, inden hver fremvisning?, samt et godt råd til behandling af trægulve.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

busybees-telefonnummer-2