Leje af møbler hos Busy Bees

Gå på opdagelse i vores udsalg af brugte møbler

Hos Busy Bees tilbyder vi salg af brugte møbler, som vi ikke længere har brug for. Mange af møblerne er i perfekt stand og har blot været brugt til forskellige boligstyling projekter. Derfor kan du få stor glæde af dem, da du kan få lækre og stilede møbler, til en markant lavere pris, end hvis du skulle købe de samme møbler fra ny.

Vi sætter løbende en lang række forskellige brugte møbler til salg hos Busy Bees, efterhånden som vi skifter ud i de møbler, som vi bruger til styling. Du kan blandt andet finde borde, stole, sofaer, tæpper, puder, accessories som f.eks. evighedsblomster og meget andet brugt boligstyling inventar.

Med salg af brugte møbler hjælper vi miljøet

Hos Busy Bees vil vi gerne sørge for, at vi ikke bidrager til den brug-og-smid-væk kultur, som der desværre kan være tendens til. Da vores møbler oftest er så gode som nye, ser vi derfor hellere, at de får nye ejere, end at de havner som affald. Du kan få glæde af vores salg af brugte møbler og samtidig kan vi løbende få skiftet ud, i de møbler som vi bruger til styling. På den måde får både du, vi og miljøet noget ud af det.