Skønt dobbelthus i Skovlunde

Klik her og se alle boligcases

Dobbelthus med stor terrasse

Denne bolig er et halvt dobbelthus, som vi stylede for en Property Developer i Skovlunde. Den største udfordring ved stylingen, var den enorme stue, på over 100 kvm. Rum af denne størrelsesorden kan være udfordrende at møblere, idet rummets størrelse let kan betyde at det virker tomt.

For at løse udfordringen, brugte vi store møbler, specielt indkøbt til lige netop denne opgave. Særligt den store flydersofa passede perfekt ind i den rummelige stue. Sidenhen har vi gjort brug af møblerne i mange efterfølgende stylinger, hvor de har passet perfekt til stilen og størrelsen af boligen.

Udover selve boligen, havde vi også en stor terrasse at møblere. For at skabe hygge i udemiljøet, valgte vi at sætte en stor loungesofa ind. Den fyldte samtidig området ud, så der virkede mere hjemligt og mindre tomt. Huset i Skovlunde er et udsøgt hus, men prisen lå i den højere ende i området. Netop derfor var boligstylingen et vigtigt led i, at få boligen solgt til prisen. Boligen endte med at blive solgt efter knap 5 mdr.

WordPress Lightbox